Home Landelijke radio Heeft Giel Beelen ontslag genomen? NPS zegt niets

Heeft Giel Beelen ontslag genomen? NPS zegt niets

Giel Beelen heeft in zijn radioprogramma ‘Hard en Giel’ gezegd dat hij ontslag genomen heeft bij de NPS. Ook in het programma van Ruud de Wild bevestigde hij dit en zei te verwachten nog een weekje aan het werk te zijn voor die omroep. Als reden zei Giel in het programma dat hij na een aantal keer zelf ontslagen te zijn nu eens zelf ontslag wilde nemen. De NPS wilde dit nog niet bevestigen.

De NPS laat via haar woordvoerster weten nog ingesprek te zijn met mensen en er moeten nog handtekeningen gezet worden. Dit zou eigenlijk vandaag gebeuren maar heeft wat vertraging opgelopen en er zal de komende dagen meer bekend worden.

Giel zal de omroep sowieso gaan verlaten omdat hij de overstap gaat maken naar de VARA om voor die omroep de ochtendshow te presenteren. Geruchten die, onder meer op RadioForum.nl, de ronde doen zeggen dat Coen Swijnenberg de opvolger zal worden van Giel Beelen. Swijnenberg is momenteel al in dienst van de NPS en presenteert voor die omroep elke nacht Swijnenstal. Of hij ook daadwerkelijk de opvolger van Beelen zal worden zal de komende dagen duidelijk worden.