Home Landelijke radio Wouter van der Goes naar Q-music

Wouter van der Goes naar Q-music

Wouter van der Goes maakt per september de overstap van 3FM naar Q-music. Hij wordt daar programma-directeur en krijgt dus de leiding over het dj-team van de zender. “Het klopt dat Wouter van der Goes de overstap maakt naar Q-music. Tot september zal hij nog gewoon op voor ons werken en op 3FM te horen zijn,” aldus een woordvoerster van BNN tegenover RadioFreak.

De huidige programma-directeur van Q-music treedt om persoonlijke redenen terug. Wie het gat gaat opvullen dat Wouter achterlaat bij 3FM is nog niet bekend. In september stelt de publieke popzender ieder jaar een nieuwe programmering samen.

“Ik heb het bij BNN en 3FM ontzettend naar mijn zin en eerlijk gezegd zag ik mezelf daar ook niet zo snel vertrekken”, zo zegt Van der Goes. “Maar toen Q-music me voor deze baan vroeg, voelde ik dat ik daar niet zomaar nee tegen kon zeggen.”

Peter Bossaert, algemeen directeur van Q-music, is blij met de komst van de dj. “Wouter is een echte aanwinst voor Q-music, als radiomaker én als dj. Hij is een radiodier in hart en nieren. Samen gaan we nu verder bouwen aan Q, als merk en als radiostation, en hopen we onze groeiplannen voor de toekomst waar te maken. We zitten op één lijn, ook op persoonlijk vlak en dat is plezierig.”

In juni 2004 maakte Wouter de overstap van Yorin FM naar BNN om voor die omroep het middagprogramma van 3FM te presenteren. Hij nam het stokje over van Ruud de Wild die naar Radio 538 vertrok. In oktober vorig jaar tekende Van der Goes nog bij bij BNN tot september 2008.