Home Landelijke radio Programmadirecteur Q-music maakt plaats voor Wouter van der Goes

Programmadirecteur Q-music maakt plaats voor Wouter van der Goes

De huidige programma-directeur Michael Bartelet van Q-music maakt op 1 september plaats voor Wouter van de Goes. “Vanwege privé-omstandigheden wil Bartelet de functie niet meer bekleden. Hij gaat echter niet weg, maar wat anders binnen de organisatie doen”, zo laat een woordvoerder van Q-music ons weten.

Vandaag werd bekend dat Wouter van der Goes BNN 3FM gaat verlaten om bij Q-music aan de slag te gaan. “Hij krijgt ook een eigen programma, maar daarover zijn we nog in gesprek. In september wordt daarover meer bekend”, zo licht Q-music toe.

Via programma-directeur Erwin Deckers van Q-music in België zijn de zender en Van der Goes tot elkaar gekomen. “Zij kennen elkaar al lang. Wouter gaf daarom ook al aan Q-music in Nederland al lang te volgen. Hij past goed bij de zender en geeft zelf aan dat Q een prettig station is. Wouter gaf ook aan het goed naar zijn zin te hebben bij BNN op 3FM, maar deze uitdaging graag aan te nemen.”

In oktober vorig jaar verlengde Wouter van der Goes zijn contract nog bij BNN tot 2008. Wat dit voor consequenties heeft voor de overgang wil Q-music niet zeggen.