Home Landelijke radio Wouter van der Goes en Jan-Willem Roodbeen in The Passion

Wouter van der Goes en Jan-Willem Roodbeen in The Passion

Wouter van der Goes

Radio 2-dj’s Wouter van der Goes en Jan-Willem Roodbeen gaan een rol spelen in ‘The Passion’, het muziekevenement dat ieder jaar op Witte Donderdag het verhaal van de bijbel vertelt. Van der Goes en Roodbeen gaan de rol van discipel, één van Jezus’ volgelingen, op zich nemen.

Van der Goes belde woensdagmiddag op NPO Radio 2 met Martijn Fischer, de man die dit jaar Jezus speelt. Fischer vroeg live in de uitzending aan Van der Goes of hij discipel wil spelen. “Ja, nee, natuurlijk! Dat lijkt me super tof! Ik doe graag, graag mee”, reageerde Van der Goes. Jan-Willem Roodbeen, die vervolgens telefonisch in de uitzending kwam, reageerde ook enthousiast op de vraag van Fischer. “Dat lijkt me heel leuk! Maar we hoeven niet te zingen, hoop ik”, aldus Roodbeen.

The Passion vindt op donderdag 24 maart plaats, dit jaar in Amersfoort. Naast de live uitzending op tv zendt Radio 2 het evenement ook live uit. Vorig jaar speelden er ook een aantal radio-dj’s in The Passion. Zo waren Radio 2-dj Bert Haandrikman en Qmusic-dj’s Mattie & Wietze in de 2015-editie te zien.

Foto: Jasper Zwartjes | Radio 2