Home Landelijke radio Wijzigingen in nachtprogrammering 3FM

Wijzigingen in nachtprogrammering 3FM

3FM heeft vanaf aankomende nacht enkele wijzigingen ingevoerd in de nachtprogrammering. Doordat Coen Swijnenberg het avondprogramma van Giel Beelen overneemt is voor zijn uren naar een vervanger gezocht. Maar dat is niet de enige wijziging, ook Mick Boskamp en Marisa zijn (tijdelijk) uit de nacht verdwenen.

Het tijdslot 4:00-6:00 zal voorlopig op maandag en vrijdag worden gevuld door de ‘Sandershow’ van de nieuwe dj Sander Lantinga. Op dinsdag, woensdag en donderdag is voorlopig de EO op dit tijdstip te horen met Miranda van Holland en haar programma ‘X-Noizz in Holland’.

In de nacht van donderdag op vrijdag was voorheen altijd ‘KRO’s Nachtmiss Marisa’ te horen, maar is vervangen door het programma ‘Arensnest’ vanwege vakantie. Bart Arens, die eerder al inviel voor Coen Swijnenberg en nu het programma van Swijnenberg in de avond produceert, is de komende twee weken tussen één en vier te horen.

Verder is ook Mick Boskamp verdwenen bij het programma ‘Weekender!’ van BNN. De twee overgebleven djs, Dj Jefferson en Eric de Man, maken dit programma voortaan zonder Mick op de vroege zondagochtend tussen vier en zeven. Mick Boskamp is gestopt als dj op 3FM om dat hij gaat werken bij ID&T.