Home Landelijke radio Waterstad FM neemt frequenties Touch Radio over

Waterstad FM neemt frequenties Touch Radio over

Waterstad FM gaat haar frequetnei gebied uitbreiden met frequenties in Groningen en Drenthe. Dit doet het station door Touch Radio uit Veendam over te nemen.

Touch Radio eigenaar Henk-Jan Schmaal, “Als je als regionaal radiostation een goed product wil kunnen blijven brengen dan zal je de slagkracht moeten vergroten en bovendien ben ik na 8 jaar wel toe aan een nieuwe uitdaging. De link met Waterstad FM was snel gelegd omdat de beide radiostations veel gemeen hebben qua muziek, doelgroep en uitstraling. Voor de huidige adverteerders verandert er niets”

Waterstad FM eigenaar Nico Silvius: “wij zochten naar uitbreiding in Noord Nederland een half jaar geleden raakten we in gesprek, aangezien we van dezelfde leeftijd zijn en veel gemeen hebben qua radio maken was het contact snel gelegd. Als aanvulling op het radioprogramma van Touch radio is dat wij elk half uur ook regionaal nieuws gaan maken voor Groningen en Drenthe.”

Eerder deze week kondigde zusterstation RadioNL al aan uit te gaan breiden met frequenties. Dat station krijgt een frequentie in Noord-Holland er bij.