Home Landelijke radio Volop liefde op de radio op Valentijnsdag

Volop liefde op de radio op Valentijnsdag

Verschillende radiostations staan morgen uitgebreid stil bij Valentijnsdag. Radio 4 viert voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘De Dag van de Liefde’. Van 07:00 tot 24:00 uur draait de klassieke zender de mooiste klassieke liefdesmuziek, muzikale liefdesverklaringen, romantische duetten en aubades.
Van 14:00 tot 15:30 uur zendt Radio 4 een recital uit, live vanuit het AKN in Hilversum met mezzosopraan Cora Burggraaf en pianist Rudolf Jansen. De hele dag door worden er verder liefdesverhalen van luisteraars uitgezonden.

TMF Radio laat ook de hele dag Valentijnsboodschappen horen van luisteraars, net zoals 100%NL. Tussen 09:00 en 17:00 uur is op 100%NL ook de Liefdesliedjes Top 100 te horen. Luisteraars hebben de lijst samengesteld. 

Ook Sky Radio zendt een lijst uit, de Valentijn Top 101. De lijst wordt aangevoerd door James Blunt die op 1 staat met zijn nummer ‘You’re Beautiful’.

Juize.fm geeft een vijfdaagse reis naar Las Vegas weg voor een fake huwelijk. Het ‘gelukkige’ koppel trouwt in de Amerikaanse stad in een van de beroemde trouwkapelletjes. Voor spijt hoeft niemand bang te zijn, want het huwelijk wordt niet officieel geregistreerd.
Radio Veronica helpt mannen die Valentijnsdag vergeten zijn. Luisteraars maken in ‘Veronica Saves Your Ass’ kans op een geheel verzorgde Valentijnsnacht in Amsterdam.

Vorig artikelCommissariaat stelt NMO ultimatum
Volgend artikelMarc de Hond wordt schrijver