Home Landelijke radio Verschillende bn’ers vervangen Gordon tijdens vakantie

Verschillende bn’ers vervangen Gordon tijdens vakantie

Als Gordon volgende week op vakantie is zal de presentatie van zijn programma een week lang worden overgenomen door de Ambassadeurs van de Sponsor Loterij. Onder hen zitten een aantal topsporters.

Maandag zal Richard Krajicek het spits afbijten gevolgd door Erben Wennemars op dinsdag. Woensdag zijn er twee vrouwen te horen namelijk Stella Gommans en Marianne Timmer. De donderdag is voor schaatser Mark Tuitert en de week zal worden afgesloten door de eerdere invalster van Gordon, Daphne Deckers. Maandag en dinsdag 10 en 11 mei zijn nog niet ingedeeld, daarna zal Gordon weer terug zijn in de ochtend.

Gordon is enthousiast over zijn vervangers. “Ik vind het een grote eer dat er zoveel mensen nodig zijn om mij te vervangen”, grapt hij. “Het is natuurlijk een geweldig idee. Ik weet zeker dat deze mensen mijn programma op een succesvolle manier kunnen voortzetten. En als je bedenkt dat het nog voor een goed doel is ook… Prachtig toch!”, aldus Gordon.

De samenwerking tussen Noordzee FM en de Sponsor Loterij is in het kader van de kick off van de Nationale Sponsorweek 2004, welke van 15 tot en met 23 mei door de loterij wordt georganiseerd.