Home Landelijke radio Veronica en Sky Radio blijven stijgen

Veronica en Sky Radio blijven stijgen

Met de komst van de jongste luistercijfers vandaag is gebleken dat Sky Radio een lichte groei door maakte en Veronica 0.3 procent in marktaandeel steeg. Veronica hoopt binnenkort weer door te kunnen stoten door de komst van Jeroen van Inkel.

Directeur Radio Veronica Carlo de Boer zegt over de cijfers: “Het is goed om te zien dat Radio Veronica blijft groeien. Na 4 maanden van uitzenden zijn wij dan ook zeer tevreden om met een marktaandeel van 4,2 % het jaar 2003 af te sluiten. Met de komst van Jeroen van Inkel in januari en onze geplande marketing campagnes verwachten we deze groei ook in 2004 zeker voort te kunnen zetten”.

De Boer zegt over Sky Radio: “Sky Radio heeft een turbulent jaar achter de rug, met onder andere een nieuwe frequentie na de frequentieveiling en de flink toegenomen concurrentie. Toch heeft Sky Radio geen moment haar nummer 1 positie opgegeven en bewezen haar marktleiderschap vast te kunnen houden. De afgelopen 4 maanden stijgen de luistercijfers maand na maand. Traditiegetrouw trekt Sky Radio met de meeste non-stop kerstmuziek ook tijdens de kerstdagen de meeste luisteraars, dus we sluiten 2003 erg succesvol af .“