Home Landelijke radio Veel reacties op overlijden Arend Langenberg

Veel reacties op overlijden Arend Langenberg


Op het nieuws van het overlijden van Arend Langenberg kwamen veel reacties binnen. Luisteraars geven via twitterfacebook en RadioForum.nl hun reactie op het nieuws. Ook verschillende dj's die met hem samenwerkten laten via Twitter weten:

Arend Langenberg overleden, wat 'n verlies voor de radiowereld. Intens lieve, bijzondere & markante man. You'll be dearly missed, Eagle Eye.
— Michiel Veenstra (@michielveenstra) december 30, 2012

M'n leukste jaren op Veronica waren toch die 's ochtends samen met Arend & Jan, 2005-2008. Ongekend droge humor die man. Echt 'n personality
— Patrick Kicken (@KICKEN) december 30, 2012

Nooit meer die 'gekke kop' van Arend Langenberg bij mij in studio. Only the good die young. bit.ly/UftPYa
— Rick van Velthuysen (@rickvanv) december 30, 2012

Op de valreep van het jaar slecht nieuws… Arend Langenberg overleden. By far de mooiste stem, en een lieve vent… Rust zacht Arend.. ;(
— Dennis Ruyer (@dennisruyer) december 30, 2012

Names de Sky Radio Group reageert CEO Philip Alberdingk Thijm op het nieuws: "In Arend verliezen wij een buitengewoon vakman, een warme collega, geliefd bij iedereen, jong en oud. Voor veel mensen geldt hij als een voorbeeld. Arend heeft als vakman een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het vak nieuwslezen. Arend heeft de transformatie van de Polygoon-achtige stijl van nieuwslezen van de jaren '60 naar een meer eigentijdse, lossere stijl geëntameerd, zonder daarbij het gewicht van de inhoud te verliezen."