Home Landelijke radio USA update van 22 november

USA update van 22 november

Ochtend Jocks geschorst
De ochtend jocks van WRVW 107.5 The River in Nashville, Woody en Jim, zijn geschorst voor onbepaalde tijd. Voor hun show hadden ze bedacht om hun stage-medewerker Paul in een auto te laten rijden, om vervolgens tegen een muur te rijden. Ze wilden eens zien hoe hard je moest rijden voordat een airbag af zou gaan.

De station manager van het station heeft laten weten erg bezorgd te zijn over het niet nadenken van de eventuele gevolgen van een serieus letsel. Zeker als je achteraf hoort dat er helemaal geen airbag in de auto aanwezig was.

Z100 New York Studio's in brand??
Tijdens de ochtendshow van Elvis Duran en de Z100 Morning Zoo, kwam de New Yorkse brandweer in actie, nadat men de melding binnen had gekregen dat de studio's in brand zouden staan.

Gelukkig voor Z100, was dit niet het geval. Paul 'Cubby' Bryant had in de kelder van zijn huis een oude rook machine gevonden en nam deze mee naar de studio van Z100. Het leek Paul en Elvis leuk om tijdens de ochtendshow een disco sfeer te creeëren. Men wees de luisteraars erop dat ze alles via de studio webcam konden volgen.

En het was een feestje, de rook kwam uit de oude rook machine, party lichten knipperden er vrolijk op los en de Village People waren YMCA aan het zingen.

Het enige waar de DJ's niet over na hadden gedacht, was het feit dat de rook uit de oude rook machine echt genoeg was, om de brandalarm af te laten gaan. Daardoor rukte de New Yorkse brandweer met groot materiaal uit. Gelukkig voor Z100, is het bij een grote waarschuwing en een risico voor hoge boetes gebleven als het weer zou gebeuren.

Terwijl een aantal medewerkers weer opgelucht adem kunnen halen, omdat ze hun baan nog hebben, denken wij alleen nog even aan het sprinkler systeem. Als het systeem was afgegaan, over al het studio apparatuur, wat dan??