Home Landelijke radio Uitgebreide aandacht voor de verkiezingen

Uitgebreide aandacht voor de verkiezingen


Radio 1 staat vandaag de gehele dag in het teken van de verkiezingen. De ‘Stemming van Nederland’ schoolbus van Radio 1 parkeert om 09:00 uur op het Toernooiveld in Den Haag, van waaruit de verslaggevers de hele dag de ontwikkelingen rond de verkiezingen volgen.

Van 20:00 tot 02:00 uur presenteren Lucella Carasso en Tijs van den Brink ‘De Uitslagenavond’ op de publieke nieuwszender.

Voor de luisteraars in het buitenland zendt Radio Nederland Wereldomroep Radio 1 De Stemming Van Nederland op woensdag 9 juni wereldwijd live uit van 19:00 – 01:00 uur via satelliet en internet en in Europa ook via de kortegolf. Daarvoor zet de Wereldomroep extra kortegolffrequenties in.

Michiel Veenstra en Eric Corton presenteren op 3FM van 19:00 tot 01:00 uur vanuit de Melkweg in Amsterdam een live verkiezingsuitzending. De verkiezingsuitslag wordt in dit programma op de voet gevolgd. NOS Headlines zorgt vanuit Hilversum regelmatig voor nieuwsupdates.

BNR Nieuwsradio start om 21:00 uur met een uitslagenuitzending met verslaggevers bij alle partijen en deskundigen bij Niels Heithuis in de studio. Morgenvroeg organiseert de zender vanaf 09:30 uur live het Grote BNR Formatie-ontbijt

Vorig artikelNacht-dj’s 538 uit de kleren tijdens WK
Volgend artikelMediabestedingen dalen flink in 2009