Home Landelijke radio Typhoon brengt themanummer ‘Niet Weglopen’ uit voor 3FM SR15

Typhoon brengt themanummer ‘Niet Weglopen’ uit voor 3FM SR15

Typhoon heeft maandag zijn themasong 'Niet Weglopen' voor 3FM Serious Request 2015 uitgebracht. Dat deed hij in het programma van Giel Beelen op 3FM. Het nummer van Typhoon is vanaf vandaag overal te downloaden en te streamen, de opbrengsten komen geheel ten goede aan 3FM Serious Request 2015.

"Het zou zo mooi zijn als we naast de noodhulp ook langer blijven om de jongeren te helpen. Uiteindelijk zullen zij het land in geest en arbeid weer moeten opbouwen. Deze track is een empowerment, we laten ze weten dat we er nog steeds zijn", aldus Typhoon. Het nummer is te beluisteren via 3fm.nl/themalied.

Vorig jaar schreef Jacqueline Govaert het themanummer 'Make More Sound' van 3FM Serious Request 2014. Het jaar daarvoor schreef Racoon 'Shoes Of Lightning' en in 2012 schreven Laura Jansen en Tom Chaplin het nummer 'Same Heart' voor het Glazen Huis in Enschede.

De twaalfde editie van 3FM Serious Request vindt in 2015 plaats in het Limburgse Heerlen. Van 18 tot en met 24 december 2015 staat het Glazen Huis op het Pancratiusplein in de Heerlense binnenstad. De opbrengst van 3FM Serious Request 2015 gaat naar jongeren in oorlogsgebieden.