Home Landelijke radio Twitter Radio en Interview Estafette in Radiolab Radio 1

Twitter Radio en Interview Estafette in Radiolab Radio 1

Radio 1 zendt vanavond in de tweede aflevering van het ‘Radiolab’ twee programma’s uit. ‘Twitter Radio’ en de ‘Interview Estafette’ zijn tussen 19:00 en 20:00 uur te horen.

‘Twitter Radio’ van de TROS wordt vanavond voor de tweede en laatste keer uitgezonden. Het programma wordt door gebruikers van Twitter bedacht en gemaakt. Het twitterende publiek praat live mee over de onderwerpen in de uitzending en actieve Twitteraars zijn te gast.De presentatie is in handen van Marie-Claire van den Berg en Jaap Stronks.

In ‘Interview Estafette’ van BNN krijgen drie studenten journalistiek de kans om een verfrissend interview te doen met een prominente gast die al heel vaak is geïnterviewd. Zaterdag 9 mei is Boris van der Ham de te gast. Voor de hand liggende vragen of saaie thema’s kunnen meteen worden afgekapt door de politicus. De interviewer moet direct plaats maken voor zijn opvolger. Alles draait om tijd; de student die de meeste minuten boeit met interessante, relevante, doortastende, zinnige en verrassende vragen wint de race.