Home Landelijke radio Tumor bij Arend Langenberg verwijderd

Tumor bij Arend Langenberg verwijderd

Arend Langenberg heeft afgelopen dinsdag een zware ingreep moeten ondergaan. Tijdens de operatie werd de kwaadaardige tumor die hij in zijn endeldarm had, verwijderd. Volgens Arends zoon Willem maakt de 59-jarige nieuwslezer van Sky Radio Group (Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM) het goed. "Nadat mijn vader uit de narcose ontwaakte, zat hij al meteen weer grapjes te maken."

De operatie nam langer in beslag dan van tevoren ingeschat. "De artsen hebben eerst geprobeerd het gezwel tijdens een kijkoperatie weg te snijden", vertelt zijn zoon. "Maar omdat de tumor op een lastige plek zat, hebben ze er een tweede ingreep achteraan moeten doen."
De artsen waren na afloop tevreden. "Het is nog wel even afwachten of de behandeling daadwerkelijk is geslaagd, maar op het eerste gezicht ziet het er gunstig uit", zegt Willem. "De komende drie dagen zijn belangrijk omdat er dan nog complicaties kunnen optreden."
Bij de nieuwslezer werd in februari kanker geconstateerd. Hij moet nog anderhalve week in het ziekenhuis blijven. Het medische vervolgtraject is nog niet bekend.