Home Landelijke radio Tom Mulder keert niet terug bij Radio 10 Gold

Tom Mulder keert niet terug bij Radio 10 Gold

Tom Mulder komt niet meer terug op Radio 10 Gold. De dj werd in augustus 2004 getroffen door een hersenbloeding. Eind november dit jaar is hij gekeurd voor de WAO en 100 procent ongeschikt verklaard.

“Helaas is gebleken dat Tom na twee jaar revalidatie nog niet klaar is om de draad weer op te pakken bij Radio 10 Gold”, zo laat het radiostation aan RadioFreak weten. “Op basis hiervan heeft de directie van Talpa Radio besloten om zijn dienstverband te beëindigen. Het was een lastige beslissing. Het is natuurlijk niet niks. Tom is tenslotte één van de grondleggers van Radio 10 Gold en heeft veel voor het station betekend.”

In 1969 begon Mulder onder de naam Klaas Vaak bij de toenmalige piratenzender Radio Veronica. Van 1973 tot 1988 werkte hij bij de TROS, waar hij programma’s presenteerde als ‘Nachtwacht’, ‘de Havermoutshow’, ‘Poster’ en ’50 pop of ’n envelop’.

Na zijn TROS-tijd werkte hij een jaar bij Cable 1, het eerste commerciële satellietstation in Nederland. In 1991 begon Mulder bij Radio 10 Gold, waar hij ook programmadirecteur werd.

Vorig artikelEddy Zoey rond de jaarwisseling live vanuit Uruzgan
Volgend artikelRadio Veronic zwicht voor Radio Veronica