Home Landelijke radio Toine van Peperstraten deze zomer op Radio 10

Toine van Peperstraten deze zomer op Radio 10

Toine van Peperstraten gaat deze zomer aan de slag bij Radio 10. Van Peperstraten is vanaf 25 juli te horen als co-host van Tim Klijn in de ochtendshow ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10. Hij vervangt Cobus Bosscha drie weken tijdens zijn vakantie. Daarnaast zal Van Peperstraten in de zomer ook een aantal andere programma’s presenteren in het weekend op Radio 10. 

“Ik ben een echt radiodier en heb het presenteren van radioprogramma’s altijd gecombineerd met televisiewerkzaamheden. Ik heb er dan ook erg veel zin in om dit weer op te pakken bij Radio 10”, aldus Van Peperstraten. “Een frisse zender met een positieve sfeer en lekkere muziek. Kortom: ik kan niet wachten om te beginnen.”

Van Peperstraten was tot dit jaar iedere zondagavond op NPO Radio 2 te horen. Na negen jaar moest hij plaatsmaken voor een vernieuwde zondagavondprogrammering op de publieke zender. Van Peperstraten verving in die negen jaar ook regelmatig Sander de Heer, die toen nog de ochtendshow ‘De Heer Ontwaakt’ op Radio 2 presenteerde.

Foto: Hans-Peter van Velthoven