Home Landelijke radio Timur Perlin volgt Sander de Heer op bij 3FM

Timur Perlin volgt Sander de Heer op bij 3FM

Timur Perlin volgt Sander de Heer op in het weekend op 3FM. Vanaf 23 februari presenteert hij op zaterdag en zondag tussen 07:00 uur en 10:00 uur het BNN-ochtendprogramma op 3FM. Het Huis van de Heer stopt na 18 februari in verband met de overstap van Sander de Heer naar de VARA. Hij gaat doordeweeks de ochtendshow op Radio 2 presenteren.
Timur zal in zijn programma aandacht besteden aan het nieuws van de dag, aan bijzondere, grappige of opvallende gebeurtenissen en natuurlijk aan goede muziek. Timur staat te trappelen om weer te gaan zenden. "Ik ben hoogzwanger van ideeën. Laat dat kind in godsnaam snel geboren worden!"
Ook BNN Radiodirecteur Dave Kentie is blij met Timur op 3FM. "Sander de Heer heeft een prachtige basis gelegd. Enige tijd geleden hebben we Timur in dienst genomen omdat hij één van de beste dj’s is die niet bij BNN in dienst was en wij graag vooruit denken. Nu kan hij op de hem bekende eigen wijze de weekendochtenden verder gaan uitbouwen. Het belooft spannende radio te worden."
Timur viel al vaak in voor Sander en zit in het productieteam van de Coen en Sandershow. Wie Sander op gaat volgen bij het Platenpaleis op Radio 2 (vrijdagavond) en bij Weg Met BNN op Radio 1 (maandagavond), is nog onduidelijk.