Home Landelijke radio Timur Perlin volgt Eddy Zoey op bij 3FM

Timur Perlin volgt Eddy Zoey op bij 3FM

Eddy Zoey is 14 december voor het laatst op 3FM te horen met zijn programma ‘ZoeyZo’. Timur Perlin zal het weekendprogramma overnemen.

Vanaf 3 januari presenteert Timur Perlin samen met zijn side-kick Ramon Verkoeijen een nieuwe programma op zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur. Het is nog niet bekend wie het ochtendprogramma van Timur gaat vervangen.

Eddy Zoey is sinds het najaar van 2005 te horen bij 3FM. Samen met Tessel van der Lugt presenteerde hij het weekendprogramma dat hij destijds overnam van Egbert-Jan Weeber. Zoey vertrekt overigens niet bij BNN. Hij blijft televisieprogramma’s maken voor de omroep.

"Er wordt me wel eens gevraagd: Als je moest kiezen tussen al je bezigheden, wat zou je dan blijven doen? Nou, ik MOEST wel kiezen, en die keuze is gemaakt. De afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van radio maken. Maar doordat ik zoveel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen. Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen. Maar eerlijk is eerlijk, het vooruitzicht om in het weekend gewoon weer bij mijn gezin te zijn is ook wel heel plezierig!", aldus Eddy Zoey.