Home Landelijke radio Timo Kamst van Yorin FM naar Slam!FM

Timo Kamst van Yorin FM naar Slam!FM

Timo Kamst maakt de overstap van Yorin FM naar Slam!FM, zo melden diverse bronnen aan RadioFreak. Hij volgt daarmee Frank Dane en Mark Labrand die vanaf april de drivetime-programma’s op het station gaan maken. Wat voor programma Timo gaat maken bij het station is nog niet bekend.

“Ik kan er op dit moment niks over zeggen, we hopen volgende week berichtgeving te kunnen doen,” aldus een woordvoerster van Slam!FM tegenover RadioFreak. Yorin FM wil ook niks loslaten. Timo Kamst zelf is onbereikbaar voor commentaar.

Slam!FM verandert vanaf april haar format en programmering. Verschillende nieuwe dj’s zijn aangetrokken en enkele dj’s hebben de zender inmiddels verlaten. De muziek op de zender zal breder georiënteerd worden.

Wat er met Yorin FM gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Verschillende dj’s zijn nog in gesprek met de zender, waaronder ochtendjock Rob Stenders. Hij liet vorige week op de radio weten dat hij waarschijnlijk niet bij het station blijft als het format wordt gewijzigd in hitradio.