Home Landelijke radio Tim Klijn wordt nieuwe station-voice van Radio Veronica

Tim Klijn wordt nieuwe station-voice van Radio Veronica

Tim Klijn wordt vanaf 2 januari de stem van het nieuwe Radio Veronica. Naast een dagelijks lunchprogramma tussen 12:00 en 16:00 uur, is Klijn vanaf het nieuwe jaar ook in alle vormgeving van de zender te horen, zo weet De Telegraaf. Klijn volgt Erik de Zwart op, die uit alle vormgeving verdwijnt. De Zwart was sinds april 2008 station-voice van Radio Veronica.

Over de nieuwe programmering zegt radiodirecteur Dave Minneboo in De Telegraaf: “Door deze koerswijziging sluit Radio Veronica beter aan bij Radio 538. Zowel wat muziek betreft als leeftijd van de luisteraars. Natuurlijk blijven de echte classics op Radio Veronica te horen, maar we gaan meer recente nummers draaien van ’oude’ bands als U2 en Coldplay, naast werk van bijvoorbeeld Kensington, Miss Montreal en Maroon 5.”

Niek van der Bruggen past volgens Minneboo beter bij Veronica dan bij Qmusic. “Hij is een echte ‘mannenman’. Hij houdt van Formule 1, voetbal, auto’s en rock. En een icoon als Jeroen van Inkel kan de zaterdag- en zondagmiddag het echte Veronica-gevoel geven.”