Home Landelijke radio Thema’s en artiesten staan centraal tijdens Veronica’s 80’s Week

Thema’s en artiesten staan centraal tijdens Veronica’s 80’s Week

Radio Veronica staat vanaf morgen een week lang in het teken van de jaren 80. Dit keer niet met een hitlijst, maar met onder meer vijf themadagen en artiesten die in de spotlights worden gezet.

Tijdens de 'Veronica's 80's Week' draaien de dj's uit Radio Veronica hits uit het decennium en keert de Roepie Roepie vogel. De thema's die van maandag tot en met vrijdag als een rode draad door de programma's lopen zijn: filmhits, Nederpop, hits uit tv-series, one hit wonders en hits uit commercials. De artiesten die ieder een dag lang extra aandacht krijgen zijn: Michael Jackson, Bon Jovi, Madonna, U2 en Prince.

Op zaterdag herhaalt Radio Veronica vanaf 9:00 uur de 100 populairste platen uit de '80's Top 750'. Vanaf 20:00 uur 's avonds draaien Silvan Stoet, Juri V, DJ Silverius, Ben Liebrand en DJ Jean alleen maar danceclassics uit de jaren 80 in de 'Veronica Drive-In Show.

De themaweek wordt volgende week zondag afgesloten met de eerste editie van de 'Veronica 80's Zondag' die de rest van de zomer iedere week te horen zal zijn.