Home Landelijke radio Tevreden reacties op luistercijfers bij Veronica, 538 en ORN

Tevreden reacties op luistercijfers bij Veronica, 538 en ORN

Bij Radio Veronica, Radio 538 en ORN is tevregen naar de luistercijfers die vanochend bekend zijn gemaakt gekeken. Radio Veronica was de grote winnaar met een winst van 0,5 procent. Carlo de Boer, algemeen directeur Radio Veronica: “Wij zijn erg blij met deze cijfers. Met de nieuwe programmering die in is gegaan op 1 oktober en de komst van ‘Veronica’s Top 1000 Allertijden’, in december verwachten wij met Radio Veronica deze trend vast te kunnen houden.”

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538, is blij met de stijging van zijn zender. “De luisteraar blijkt ons ook na de vakantieperiode weer in het hart te hebben gesloten. Met goede muziek, acties en een in het oog springende marketingcampagne vertaalt dat zich dat weer in een monsterscore.’

Ondanks een verlies in de luistercijfers, ziet Clement Postmus, Algemeen Directeur Omroep Reclame Nederland (ORN), positieve punten voor de regionale publieken omroepn. ”Natuurlijk zijn we al een behoorlijke periode aan het stijgen, maar nu zien we toch weer een unicum in de bereikscijfers. Een stijging in alle doelgroepen! Hiermee bewijst ORN Radio een zender te zijn met een zeer breed en nog steeds groeiend luisterpubliek”.

Vorig artikelGiel blijft Balkenende ‘misbruiken’
Volgend artikelVeronica Radioschool biedt open radiocursussen aan