Home Landelijke radio Talpa Radio start met opleidingstraject

Talpa Radio start met opleidingstraject

Talpa Radio Campus

Talpa Radio is met het opleidingstraject Talpa Radio Campus gestart. De groep is daarin op zoek naar nieuw radiotalent voor de vier radiozenders Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en Sky Radio. Voor alle vier de merken wordt jong, nieuw talent gezocht. Jantien van Tol, programmadirecteur bij Radio Veronica, wordt binnen de campus verantwoordelijk voor het nieuwe talent. Voor de talenten is er een doorgroeimogelijkheid voor een eventuele carrière binnen Talpa Radio.

De opleiding van Talpa Radio Campus duurt maximaal twee jaar. Gedurende het traject worden er evaluaties gehouden, waarbij bepaald wordt of het talent mag blijven, weg moet of juist al mag doorstromen naar één van de vier zenders van Talpa Radio. De talenten moeten gedurende hun opleiding minimaal acht uur per week beschikbaar zijn. Zij krijgen workshops, gastcollega’s en gaan zelf radioprogramma’s maken.

Talentendag Talpa Radio Campus

Talpa Radio houdt op zaterdag 17 juni een talentendag. Alle talenten die daarvoor worden uitgenodigd, krijgen een radio-gastcollege, mogen zelf te studio induiken om ‘hun’ sound te laten horen. Om voor de dag uitgenodigd te kunnen worden, moeten geïnteresseerden eerst voor 11 juni solliciteren bij de campus.

Aanmelden en meer informatie over Talpa Radio Campus is via deze link te vinden