Home Landelijke radio Talpa Radio tevreden met resultaat beide zenders

Talpa Radio tevreden met resultaat beide zenders

Intomart GFK publiceerde vanmorgen de nieuwe luistercijfers voor de periode juli/augustus 2004. In die cijfer zijn de radiozenders van Talpa Radio Nederland gestegen. Erik de Zwart, directeur van Talpa Radio Internationaal, is dan ook tevreden over de cijfers.

Erik de Zwart denkt dat de stijging voor Radio 10 Gold komt door de nieuwe krachtige 1008 AM. "Deze groeiende resultaten tonen aan dat we een steeds grotere groep trouwe luisteraars creëren voor beide stations. Radio 10 Gold stond, door het verliezen van de FM frequentie, een jaar geleden nog op de rand van de afgrond. Maar we zijn er door keihard werken in geslaagd om de continuïteit van Radio 10 Gold veilig te stellen. Het verkrijgen van de sterke AM 1008 frequentie werpt nu ook duidelijk zijn vruchten af", aldus De Zwart.

"Ook de cijfers van Noordzee FM laten een stijgende lijn zien. Dat stemt ons zeer positief voor de toekomst. Het recent gekozen nieuwe format is nog niet in deze resultaten verwerkt, maar de verwachtingen hiervan zijn hoog.", vervolgt een tevreden De Zwart.