Home Landelijke radio Suzanne Lesquillier van RTV Utrecht naar Radio Veronica

Suzanne Lesquillier van RTV Utrecht naar Radio Veronica

Suzanne Lesquillier wordt side-kick bij Rick van Velthuysen. Lesquillier verruilt RTV Utrecht voor de ochtendshow op Radio Veronica.

Bij RTV Utrecht werkte Suzanne Lesquillier als presentator, nieuwslezer en redacteur: "Afgelopen zomer heb ik al een weekje mogen proefdraaien bij Rick in de Morgen en dat smaakte absoluut naar meer. Rick van Velthuysen en zijn team weten elke ochtend weer een geweldige sfeer neer te zetten, waarin humor een grote rol speelt. Ik vind het een eer en een enorme uitdaging om vanaf nu deel uit te mogen maken van de ochtendshow van Radio Veronica!"

Vandaag begint ook Martijn Muijs bij Radio Veronica. Hij is in de avond van 21:00 tot 00:00 uur te horen. Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: "Vorige maand is het nieuwe Radio Veronica van start gegaan. Met de komst van Martijn en Suzanne trekken we die lijn verder door. Ik ben ervan overtuigd dat het enthousiasme en de creativiteit van Martijn en Suzanne een aanwinst voor het nieuwe Radio Veronica zijn!"