Home Landelijke radio Stichting Norderney en Sky Radio maken afspraken over gebruik merk Radio Veronica

Stichting Norderney en Sky Radio maken afspraken over gebruik merk Radio Veronica

Stichting Norderney, de vereniging Veronica en het huidige Radio Veronica (onderdeel van de Sky Radio Group) hebben afspraken gemaakt over het gebruik van het merk Radio Veronica. Er was een rechtszaak aangespannen waarin Sky aangaf dat er 'tonnen aan schade' geleden worden omdat de stichting het beeldmateriaal gebruikt op de eigen site. Ze eisten 15.000 euro schadevergoeding en willen een verbod op het gebruik van het beeldmerk.

Gisterenmiddag is na de rechtszaak een vaststellingsovereenkomst getekend tussen de partijen. Sky Radio laat in een reactie weten: "Er zijn duidelijke afspraken met de Stichting Norderney gemaakt over het gebruik van het merk Radio Veronica. Beide partijen zijn overeen gekomen dat de inhoud van de overeenkomst geheim moet blijven."

Juul Geleick van de stichting Norderney laat in een reactie weten dat ze doorgaan met hun activiteiten. "We gaan door met onze website in de huidige vorm en met onze verdere activiteiten, zodat de zeezender Radio Veronica cv een mooie en terechte plaats in de geschiedenis krijgt."