Home Landelijke radio Stephan Sanders stopt bij Met Het Oog Op Morgen

Stephan Sanders stopt bij Met Het Oog Op Morgen


Stephan Sanders stopt na acht jaar met de presentatie van Met Het Oog Op Morgen van de NOS op Radio 1. Hij is de vaste presentator van de zaterdageditie van het programma. Hij wil zich meer gaan richten op het schrijven van boeken. "De gehele redactie vindt het ontzettend jammer dat Stephan er mee op houdt. Met zijn karakteristieke manier van interviewen bracht hij op geheel eigen wijze kleur aan het weekend", aldus de NOS.

Max van Weezel neemt de plek van Sanders over. Hij verhuist van de donderdag naar de zaterdag. De plek op donderdag wordt ingenomen door Chris Kijne, die al lange tijd invaller is bij het programma.

Chris Kijne is verheugd over de vaste plek bij het 'Oog', dat hij omschrijft als "het ideale radioformat op de late avond: een nieuwsprogramma dat terug- en vooruitkijkt, waar ruimte is voor rust, diepgang en een persoonlijke presentatie. Die combinatie maakt het ook het allerleukste radioprogramma om te presenteren. Een baken op de zender, dat ik met trots en genoegen iedere donderdag voor mijn rekening zal nemen", aldus Kijne.

Vorig artikelGiel Beelen, Tijl Beckand en Sanne Wallis de Vries met late night show op Radio 4
Volgend artikelEnschede laat TMF Awards schieten voor 3FM Serious Request