Home Landelijke radio Stemmen Radio Veronica Top 1000 Allertijden gestart

Stemmen Radio Veronica Top 1000 Allertijden gestart

Het stemmen voor de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ is begonnen. Vanochtend bracht Jeroen van Inkel, bij de start van de speciale Top 1000 Allertijden Kick Off-uitzending, als eerste zijn stem uit. Hiermee gaf Jeroen het officiële startsein voor de luisteraars van Radio Veronica om weer te gaan stemmen op hun favoriete platen aller tijden. Luisteraars kunnen stemmen tot en met 12 december via radioveronica.nl. De lijst zelf zal worden uitgezonden van 20 tot en met 26 december.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Eén keer per jaar geven we ons hele radiostation letterlijk in handen van de luisteraars. Zij bepalen welke platen in de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ terecht komen en gedurende een week op de zender te horen zijn. Via onze site radioveronica.nl kunnen wij het stemmen dagelijks volgen en bekijken we de nek-aan-nekrace van de grote hits die kans maken dit jaar op nummer 1 te komen. Afgelopen jaar was dat Guns ’n Roses met November Rain en we zijn benieuwd of ze dit jaar hun nummer 1 plek weten te behouden.”

De ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ wordt samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica en gepresenteerd door Radio Veronica Dj’s als Rob van Someren, Jeroen van Inkel, Bart van Leeuwen, Patrick Kicken, Kas van Iersel, Ferry Maat, Arlo van Sluis en Peter Teekamp. Naast de radio-uitzending zal er in december ook dagelijks het televisie programma ‘Top 1000 Allertijden’ bij Veronica televisie te zien zijn.