Home Landelijke radio Slam!TV nu ook via digitale kabel UPC

Slam!TV nu ook via digitale kabel UPC

Slam!TV, de televisiezender van Slam!FM wordt toegevoegd aan het digitale zenderpakket UPC. Hierdoor is de muziekzender nu landelijk te bekijken via de digitale kabel. Hiervoor is wel een pakket nodig met muziekzenders of een totaalpakket.

Medio vorig jaar is de digitale doorgifte gestart via CAIW en Lijbrandt Telecom. In mei begon ook Ziggo met de doorgifte. Sinds juli is Slam!TV ook via het Digitale TV Pluspakket van Delta Kabelcomfort te ontvangen.

Jacqueline Bierhorst, Algemeen Directeur Slam!FM: "Slam!TV heeft heel bewust gekozen voor een interactief format waarbij jongeren centraal staan. De kijker bepaalt niet alleen welke videoclips te zien zijn en in welke volgorde deze worden afgespeeld, maar kan ook eigen gemaakte filmpjes aanbieden voor uitzending op tv. Daarnaast kom je Slam!TV in het hele land tegen, op zoek naar VJ’s. Ook kunnen kijkers zelf hun clipaankondiging filmen en uploaden via slamfm.nl. Elke werkdag, tussen 17:00 uur en 18:00 uur zijn de leukste filmpjes en clipaankondigingen terug te zien in het programma ‘Your Favourites’. Slam!TV biedt jongeren zo de kans om op een laagdrempelige en creatieve manier zelf televisie te maken."