Home Landelijke radio Slam!FM wijzigt programmering na vertrek dj’s

Slam!FM wijzigt programmering na vertrek dj’s

Slam!FM start volgende week met een programmering met meer muziek en minder presentatie. De programmering wijzigt nadat Maurice Verschuuren in april de overstap maakte naar Caz! en Frank Dane bekend maakte deze zomer terug te keren naar Radio 538.

Timo Kamst gaat de ochtendshow presenteren tussen 6:00 en 10:00 uur. Daarna is ‘The Beat Goes On’ te horen. Martijn La Grouw, Tamara Brinkman en Daniël Lippens zullen hierbij zeer minimaal als dj’s te horen zijn. Tussen 17:00 en 19:00 uur is Menno de Boer te horen met ‘Most Wanted’, ‘Kristel Kicks’ door Kristel van Eijck blijft op haar vertrouwde plekje zitten. Tot slot verhuist Mark Labrand van de middag naar de avond, ‘Markplein’ zal voortaan tussen negen en middernacht te horen zijn.

In het weekend blijft Mental Theo te horen met zijn ‘Creepshow’ en de vrijdag- en zaterdagavond blijven gevuld met dancemuziek in ‘Clubbin’ Overdag verandert er wel wat, de ‘Slam!40’ verhuist op zaterdagmiddag naar 15:00 uur.

Naast de programmering zal de zender zijn slogan deze zomer wijzigen ‘The Beat Of Summer’ en zal er nieuwe vormgeving te horen zijn.

Directeur Jacqueline Bierhorst: “Met The beat of Summer verwacht Slam!FM de spectaculair stijgende trend van de luistercijfers onder jongeren voort te zetten. Ten opzichte van het begin van het jaar is Slam!FM 43 procent gegroeid in marktaandeel onder jongeren 16-24 jaar.”