Home Landelijke radio Slam!FM-programma De Avondploeg vanaf de landmachtdagen

Slam!FM-programma De Avondploeg vanaf de landmachtdagen


Slam!FM zendt vanavond live uit vanaf de landmachtdagen. Tussen 19:00 en 0:00 uur komt de Avondploeg met Daniël Lippens en Ivo van Breuken live vanaf de Johannes Postkazerne in Havelte. De uitzending wordt ook uitgezonden in Kamp Holland in Afghanistan.

Na de uitzending blijven de twee dj’s nog drie nachten op de kazerne slapen. Ze zullen online verslag doen van de landmachtdagen.

“Veel luisteraars van de Avondploeg zien de Landmacht als een club waar je graag bij wilt horen en dat is het natuurlijk ook. Nu kunnen wij een weekend lang proeven hoe het is om bij de Landmacht te zitten en kunnen we ook nog eens een flinke dosis muzikale energie naar Afghanistan sturen”, aldus Daniël Lippens.

Ivo van Breukelen voegt toe: “Het mooie van dit avontuur is dat we drie nachten lang op de basis mogen slapen, bovendien kunnen we op deze manier een hele goede indruk geven van hoe het er op zo’n basis aan toe gaat. Zo zullen er ook een hoop militairen die op uitzending zijn geweest aan het woord komen.”

Vorig artikel3FM uitgebreid vanaf PinkPop
Volgend artikelGeorge Baker op 1 in Top 200 van de Jaren 70 van Radio 5