Home Landelijke radio SLAM!-sidekick Rens Goseling wil Evers en Beelen overtreffen

SLAM!-sidekick Rens Goseling wil Evers en Beelen overtreffen

SLAM!-sidekick Rens Goseling wil Edwin Evers en Giel Beelen overtreffen. In een interview met dagblad De Gelderlander zegt de sidekick en producer van ‘Bij Igmar’ dat hij ‘een programma neer wil zetten dat heel Nederland kent’.

“Ik kan een merk of programma goed neerzetten. Nu kopieert iedereen elkaar. Iedere zender belt bekende Nederlanders”, aldus Goseling. “Je moet continu bezig zijn met een programma, ook buiten zendtijd. Doordeweeks moet je online de hele dag luisteraars pushen om ’s avonds naar het programma te luisteren. De radio is toe aan een nieuwe stap en daar wil ik een belangrijk onderdeel in zijn. Binnen vijf jaar wil ik iets bedenken wat echt vernieuwend is.”

Goseling vervolgt: “Ruim twee jaar geleden zijn Igmar en ik met z’n tweeën begonnen. We wilden een merk bouwen. Dat is gelukt, blijkt uit de nominatie voor de RadioRing. Nu ga ik achter de schermen op zoek naar artiesten waarmee we als zender beter kunnen samenwerken. Ik heb laten zien wat ik kan.”

De 20-jarige Goseling wil de beste producer van Nederland worden. “‘Als je echt iets groots op wilt zetten, moet je bij Rens zijn.’ Dat moeten ze zeggen.”