Home Landelijke radio Sky Radio-luisteraar uit Arnhem wint 1 kilo goud

Sky Radio-luisteraar uit Arnhem wint 1 kilo goud


Yamil Jongste uit Arnhem heeft een kilo goud gewonnen bij Sky Radio. Afgelopen weken deden volgens de radiozender tienduizenden luisteraars mee aan de actie om het goud te winnen. Tijdens een 'kluizenspel' in Westergoud Amsterdam werd de goudstaaf gewonnen door Yamil Jongste.

De waarde van het goud is ongeveer 33.000 euro. Luisteraars hoefden alleen maar een sms te sturen om kans te maken op een plek in de finale. Tijdens het spel moesten 42 dagfinalisten en 1 Twitter-finalist onder leiding van stationvoice Marlayne Sahupala de juiste code weten te bemachtigen. Slechts één van de codes gaf toegang tot de glazen kluis waarin de goudstaaf lag. Uiteindelijk wist Yamil Jongste uit Arnhem de goede code eruit te halen en de kluis te openen. Marlayne overhandigde hem samen met de aanwezige bewakers de kilo edelmetaal.

Yamil Jongtse: "Dit is echt niet te geloven, ik kan in 1 klap al mijn schulden betalen en hoop dat ik nog tien procent van het bedrag aan de kerk kan schenken". Hij belde meteen met zijn vrouw om haar het goede nieuws te vertellen.

Vorig artikelLuisteraar presenteert eenmalig ochtendshow Radio 2
Volgend artikelDj Tiësto van Radio 538 naar 3FM