Paul Rabbering is vanaf 20 mei te horen tussen 14:00 en 16:00 uur op NPO Radio 2. Hij vult daarmee het gat op dat Gijs Staverman achterlaat. Het nieuwe programma gaat ‘Paul!’ heten. Op vrijdagavond gaat hij een nieuwe 90’s-show maken, tussen 22:00 en 00:00 uur.

De dj kijkt uit naar zijn nieuwe prgramma: “Dank NPO Radio 2, dank AVROTROS en dank aan de leukste luisteraars. Ik kan niet wachten te beginnen.”

De plek die Paul achterlaat, wordt opgevuld door Evelien de Bruijn. Zij presenteert vanaf vrijdag 24 mei op vrijdag, zaterdag en zondag het programma Evelien! van 14:00 tot 16:00 uur. Tot november werkte Evelien bij Radio 10 als sidekick van Gerard Ekdom in de ochtend. In november nam ze een sabbatical.

Peter de Vries, zendermanager van Radio 2: “Prachtig dat Evelien de Bruijn terugkeert bij NPO Radio 2 en ik wens haar en Paul Rabbering veel succes op deze mooie nieuwe plekken. Hoe jammer het aanstaande vertrek van Gijs Staverman ook is, samen met de betrokken omroepen houden we onze programmering ijzersterk. Ik ben Gijs dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van NPO Radio 2 de afgelopen tien jaar met zijn áltijd positieve geluid en wens hem het allerbeste in zijn verdere carrière.”

Foto: NPO Radio 2/Jelle Draper/Michel Schnater