Home Landelijke radio Sky Radio en Monsterboard.nl zoeken samenwerking

Sky Radio en Monsterboard.nl zoeken samenwerking

Sky Radio en Monsterboard.nl gaan op 1 mei, werknemers in Nederland muzikaal in het zonnetje te zetten. Werknemers kunnen tot en met 28 april via Monsterboard.nl op hun favoriete hits stemmen en aangeven waarom ze iets te vieren hebben. De acht inzendingen met de leukste en origineelste reden om de Dag van de Arbeid te vieren, winnen een avontuurlijk uitje met collega’s.

Met de actie passeert Sky Radio zusterbedrijf Vacaturekrant.nl. Begin februari kocht De Telegraaf Sky Radio Limited met de Nederlandse zenders Sky Radio 101FM, Radio Veronica en Classic FM. Het bedrijf deed dit om verschillende media gezamenlijk beter te kunnen exploiteren. De Telegraaf exploiteert eveneens de Vacaturekrant.nl, die nog verlieslijdend is.

Volgens de woordvoerster van Sky is een keuze voor zuster Vacaturekrant geen vanzelfsprekendheid: “Het klopt dat we als Sky Radio Group onder de Telegraaf vallen. Maar wij zijn geheel autonoom op het gebied van onze activiteiten. De actie met Monsterboard is vanuit beide partijen geïnitieerd en beide partijen sluiten goed bij elkaar aan.”

Monsterboard.nl en Sky Radio hebben de samenwerking gezocht omdat beide merken een bijdrage willen leveren aan ‘plezier op het werk’. [RF / Planet]