Home Landelijke radio Sky Radio en 100%NL leven toe naar Valentijnsdag

Sky Radio en 100%NL leven toe naar Valentijnsdag

Sky radio en 100%NL leven al toe naar Valentijnsdag op 14 februari. Sky Radio zoekt naar het mooiste Valentijnsnummer. Tot en met 10 februari kunnen luisteraars via de website van de radiozender hun favoriete Valentijn-hit opgeven voor de ‘Sky Radio Valentijn Top 101’ die op Valentijnsdag wordt uitgezonden..
Men kan stemmen op nummers van artiesten als James Blunt, Katie Melua en George Michael. Op 11 februari wordt de nummer 1 bekend gemaakt. Het is de derde keer dat Sky Radio de lijst uitzendt. In 2006 was ‘You’re Beautiful’ van James Blunt de nummer 1 en in 2007 streek ‘Angels’ van Robbie Williams met de eer.
100%NL staat vanaf donderdag tot en met Valentijns dag in het teken van de liefde. Op Valentijnsdag sluit de radiozender de week af met de Liefdesliedjes Top 100. 
Gedurende de week wordt de playlist aangepast en worden diverse acties georganiseerd, met als thema liefde. Zo kunnen luisteraars de hele week bellen om een boodschap voor hun geliefde in te spreken in een speciale voicemail. De leukste boodschappen worden tussen 07:00 en 19:00 uur uitgezonden.
Op Valentijnsdag zelf zendt 100%NL de gehele dag de hitlijst Liefdesliedjes Top 100 uit tussen 09:00 en 17:00 uur. Op de website van het radiostation kunnen luisteraars hun tien favoriete liedjes selecteren. Deze lijstjes worden gebruikt om de Top 100 samen te stellen. Artiesten die in de lijst staan zijn onder andere Bløf, Anouk, André Hazes, Doe Maar, Nick & Simon en Jan Smit.
Luisteraars kunnen ook liefdesgedichten insturen. Tijdens de Liefdesliedjes Top 100 leest Jan van Veen, bekend van het programma Candlelight, de mooiste gedichten voor.