Home Landelijke radio Sky Radio bestaat 17 jaar

Sky Radio bestaat 17 jaar

Sky Radio viert vandaag haar 17e verjaardag. Op 30 september 1988 startte het radiostation als eerste non stop-muziekzender ter wereld en groeide uit tot een zender die een tijd lang de beste beluisterde van Nederland was.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur van Sky Radio Nederland: “In 17 jaar tijd is er veel veranderd in radioland. Tegenwoordig zijn er heel veel radiostations en de concurrentie is moordend, maar er is maar één Sky Radio. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat er elke week zoveel luisteraars op ons afstemmen. Onze populariteit groeit trouwens vooral bij vrouwen. Vanaf aanstaande zaterdag gaat de nieuwe televisiecampagne van Sky Radio van start, waarin we benadrukken waar we met Sky Radio voor staan en wat luisteraars bij ons kunnen verwachten: de relaxte muziekmix.”

“Het gaat ook erg goed met onze andere twee radiostations uit de Sky Radio Group, Radio Veronica en Classic FM. De 80’s en 90’s hits en de bekende dj’s van Radio Veronica zorgen voor record na record in de luistercijfers en Classic FM blijft de best beluisterde klassieke muziekzender. Vandaag is het dus tijd voor taart.”

Vorig artikelVijf commerciële zenders krijgen geld terug van ministerie
Volgend artikelDownload Top 50 vervangt Yorin FM Chart