Home Landelijke radio Sander Hoogendoorn maakt week lang radio vanuit Franse Alpen

Sander Hoogendoorn maakt week lang radio vanuit Franse Alpen

Sander Hoogendoorn presenteert zijn avondprogramma op NPO 3FM van 3 tot en met 10 februari vanuit de sneeuw. Een week maakt hij radio vanaf de Les Deux Alpes in Frankrijk. Luisteraars maken deze week kans om met Sander mee te gaan op reis.

Het programma vanuit de Franse sneeuw is bedoeld als ‘ultieme vooruitblik’ op de Olympische Spelen van volgende maand. Overdag kan er geskied worden, ’s avonds zijn er optredens van onder meer Mental Theo, DI-RECT, Lange Frans en Broederliefde. Ook komen bekende sporters langs in het radioprogramma van Sander.

Deelname

De prijs die luisteraars kunnen winnen bestaat uit twee vliegtickets, vervoer naar de Franse sneeuw, skipassen en het verblijf. Luisteraars maken kans op deelname door een audio-appje via de 3FM-app te sturen. Daarin moeten zij ‘op een zo origineel mogelijke manier laten horen waarom je mee moet op deze ski-trip’. Aankomende donderdag wordt bepaald wie er mee gaat naar Les Deux Alpes.

3FM heeft al vaker live radio gemaakt vanuit de sneeuw. Zo was Domien Verschuuren in 2016 een week lang te horen vanuit de Franse Alpen.

Foto: Michel Schnater | BNN