Home Landelijke radio Sander de Heer terug bij Ruuddewild.nl

Sander de Heer terug bij Ruuddewild.nl

Sander de Heer is sinds vandaag terug als side-kick van Ruud de Wild in het BNN-programma ‘Ruuddewild.nl’ op 3FM. Hij zal, samen met Astrid de Jong, Ruud tot juni elke woensdag, donderdag en vrijdag bijstaan. Maandag en dinsdag blijft Astrid alleen naast Ruud zitten.

In september vorig jaar vertrok Sander de Heer als side-kick van Ruud de Wild, omdat hij een nieuwe uitdaging zocht. Hij werd producer bij het programma ‘SPAM!’ dat Egbert-Jan Weeber elk weekend op 3FM presenteert. Daarnaast presenteert hij elke zondagochtend ‘De Heer Zij Met U’ op dezelfde zender en is hij sinds enkele weken de presentator van het programma ‘Alle 40 Goed’, dat elke vrijdagavond op Radio 2 te horen is. Hij blijft deze dingen doen naast ‘Ruuddewild.nl’.

Nadat Ruud de Wild in januari dit jaar bekend maakte per juni over te stappen naar Radio 538, besloot Jeroen Kijk in de Vegte te stoppen als zijn side-kick. Hij vetrok in februari al bij het programma. Sindsdien ontvangt Ruud dagelijks gasten om het programma op te vullen. Zo is morgen nieuws-coördinator Arjan Penders te gast. Met de terugkeer van Sander de Heer heeft BNN nu een vaste aanvulling op het team gevonden voor woensdag, donderdag en vrijdag.