Home Landelijke radio Ruud de Wild start elftal Jong & Wild Oranje

Ruud de Wild start elftal Jong & Wild Oranje

Radio 538-dj Ruud de Wild is coach geworden van zijn eigen voetbalelftal. Onder de naam ‘Jong & Wild Oranje’ speelt het team speciale wedstrijden rondom het EK onder de 21 jaar. Het elftal bestaat uit luisteraars en BN’ers die niet op hun voetbalkwaliteiten zijn geselecteerd.

Aanstaande donderdag speelt Jong & Wild Oranje haar eerste wedstrijd in het hart van Amsterdam. Een week later vindt de tweede wedstrijd plaats in de Rijksjeugdinrichting de Hunnerberg in Nijmegen. In ‘RuuddeWild.nl’ op Radio 538 is het live verslag te horen van beide wedstrijden.

Naast het voetbalteam van Ruud de Wild besteedt Radio 538 ook op andere manieren aandacht aan het het EK onder de 21 jaar. Via Radio Digitaal is namelijk de zender EK21 Radio te horen. Dit online station zendt dagelijks EK-journaals en live radio verslagen op alle wedstrijddagen uit.

Tot slot organiseert Radio 538 van 10 juni acht fanfestivals. Deze vinden plaats op de grote stadspleinen in Arnhem, Heerenveen, Nijmegen en Groningen voorafgaand aan wedstrijden. Op EK21 Radio worden hiervan sfeerreportages uitgezonden.

Vorig artikelTimur Perlin naar KXradio
Volgend artikelMedewerkers BNN opgepakt met explosieven