Home Landelijke radio Ruim 100 Peters op Peter de Vries dag op 3FM

Ruim 100 Peters op Peter de Vries dag op 3FM

Het is vandaag Nationale Peter de Vries dag op Radio 3FM. Presentator Sander de Heer verwacht ruim honderd mannen met de naam Peter de Vries in het BNN-radioprogramma Het Huis van de Heer van 07:00 uur tot 12:00 uur. Daarmee hoopt hij in het Guinnes Book Of Records te komen.

Na de aanmelding van Peter de Vries de bassist is er vandaag zelfs een hele Peter de Vries band in de studio. De Peter de Vries band bestaat uit: Peter de zanger/gitarist, Peter de trombonespeler, Peter de tenorsaxofonist, Peter de drummer en tenslotte Peter de bassist.

Ook alle andere Peters verzorgen een rol in de uitzending: Peter de chefkok verzorgt de hapjes Peter de politieagent houdt de boel in de gaten, Peter de entertainer spreekt alle Peters toe, Peter de kinderopvanger ontfermt zich over de kleine Peters en Peter de wethouder houdt de officiële telling van alle Peters bij. Presentator Sander de Heer heeft zaterdag zelfs een Peter de Vries vanuit Buenos Aires aan de telefoon en 3FM-nieuwslezer Peter de Vries leest het nieuws voor.

Het idee voor de Nationale Peter de Vries dag ontstond begin december doordat nieuwslezer Peter de Vries met een bericht kwam over 1200 mensen met de achternaam Jones die in Wales bij elkaar kwamen.”Dat kunnen wij ook”, zeiden de dj en nieuwslezer. “Met de achternaam De Vries krijg je het hele Mediapark wel vol”, zei De Heer. “Nou, dat lukt je ook met alleen maar Peter de Vries”, grapte Peter de Vries.

Vorig artikelRadioFreak niet bereikbaar door werkzaamheden
Volgend artikelVroege Vogels in het teken van afscheid Midas Dekkers