Home Landelijke radio RTL is klaar met Kas van Iersel

RTL is klaar met Kas van Iersel

RTL heeft het gehad met Kas van Iersel. Gisteren diende het kort geding tussen de voice-over van RTL Boulevard en RTL. Van Iersel, die ook dj is bij Radio Veronica en de stem van Sky Radio, is flink aangedaan door de affaire.

"We hebben onze zaak uitgelegd. En ik hoop dat het mijn zaak goed doet", aldus Van Iersel bij RTL Boulevard. "Ik heb wel kunnen vertellen dat ik heel graag mijn werk weer wil doen. Wat mij betreft ben ik er morgen om drie uur weer. Maar dat hoeft niet, ze zijn echt heel erg boos."

Woordvoerder Jaap Paulsen van RTL laat weten inderdaad niet te wachten op een terugkeer van Van Iersel. "We zijn er echt klaar mee. We hebben van tevoren duidelijk de gevolgen aangegeven. En Kas heeft duidelijk powerplay gespeeld. Hij heeft ons laten zitten en dan is het nu einde verhaal."

Kas van Iersel laat weten dat hij zoiets als dit nooit meer wenst mee te maken. "Ik word nu zwartgemaakt, dat is echt ontzettend vervelend om mee te maken. Ik had ook nooit gewild dat dit gebeurde. Dit was wat mij betreft het laatste kort geding dat ik ooit aanspan, want het is niet makkelijk om je recht te houden."

Vorig artikelJustitie wil celstraf en tbs voor oud-AVRO-dj
Volgend artikelCoen en Sander zoeken sidekick voor een dag