Home Landelijke radio NPO 3FM Robbert-Jan van de Velde nieuwe eindredacteur BNNVARA op 3FM

Robbert-Jan van de Velde nieuwe eindredacteur BNNVARA op 3FM

BNNVARA

Robbert-Jan van de Velde wordt de nieuwe eindredacteur van de programma’s van BNNVARA op NPO 3FM. Dat heeft BNNVARA bevestigd tegenover RadioFreak.nl. Robbert-Jan volgt daarmee Tessel van der Lugt op, die begin maart stopte bij de omroep.

Robbert-Jan is geen onbekende bij 3FM: hij maakte twee jaar lang een nachtprogramma op de popzender. Ook heeft hij meegewerkt aan het programma ‘BNN Today’ op Radio 1. Robbert-Jan komt nu over van tv-productiebedrijf Blazhoffski. Hij begint op 1 juni bij BNNVARA.

Programma’s op 3FM

In zijn rol als eindredacteur wordt Robbert-Jan verantwoordelijk voor de radioprogramma’s van onder andere Domien Verschuuren, Eva Koreman, Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen, Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende. BNNVARA bezit van alle omroepen de meeste uitzendtijd op 3FM.

Robbert-Jans voorgang Tessel van der Lugt was sinds 2010 eindredacteur 3FM bij BNN. Later werd ze Hoofd Radio van de nieuwe fusieomroep BNNVARA. Tessel was sinds het begin betrokken bij de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM als producer.