Home Landelijke radio Tessel van der Lugt stopt als Hoofd Radio bij BNNVARA

Tessel van der Lugt stopt als Hoofd Radio bij BNNVARA

BNNVARA

Tessel van der Lugt stopt per 1 maart als Hoofd Radio bij BNNVARA. “Ze start meerdere bedrijven waaronder een managementbureau voor onder andere radio-dj’s”, aldus de omroep tegen RadioFreak.nl. Ze wordt tijdelijk opgevolgd door Peter de Vries, die nu ook al eindredacteur is van de BNNVARA-programma’s op NPO Radio 2. Hij combineert die taken in ieder geval tot eind dit jaar.

Naast Hoofd Radio is Van der Lugt nu ook eindredacteur van de BNNVARA-programma’s op 3FM. Daarvoor zoekt de omroep nu een vervanger.

Tessel van der Lugt is sinds 2010 eindredacteur 3FM bij BNN. Later werd ze Hoofd Radio van de nieuwe fusieomroep BNNVARA. Tessel was sinds het begin betrokken bij de Coen en Sander Show op 3FM als producer. Later trouwde ze ook met Sander Lantinga. Tot eind 2008 was ze ook de vaste sidekick van Eddy Zoëy in het weekend op 3FM.

Radio 1

Er is ook een nieuwe eindredacteur van de Radio 1-programma’s van BNNVARA. Hasna El Maroudi volgt Arjan Penders op als eindredacteur. Hasna is al lange tijd verbonden aan Joop.nl.