Rob Stenders en Leo Blokhuis gaan aan de slag bij Talpa. ‘Stenders & Blokhuis’ is het nieuwe muziek- en podcastplatform dat de twee krijgen op Juke, het platform van Talpa Network. Daar delen de twee radiomakers hun selectie uit het aanbod van popmuziek met de wereld. In het ‘Stenders & Blokhuis’ platform zijn wekelijks podcasts, audiostreams en interviews met artiesten te horen.

“Stenders & Blokhuis op Juke wordt een platform waar Rob en ik ons helemaal op de muziek kunnen storten: oud en nieuw, bekend en obscuur, zijn voorkeuren en die van mij”, zegt Leo Blokhuis. “Ik denk dat dat soms gaat knetteren, soms zijn we het helemaal eens, maar ik denk dat het vooral een prachtige muzikale chemie gaat opleveren.”

Rob Stenders: “Samen met Leo lekker nerden over muziek en hopelijk zijn we voor de muziekliefhebbers een mooie aanvulling op de juke-box.”

NPO Radio 2

Beide radiomakers verzorgen ook al programma’s op NPO Radio 2. Rob met ‘Stenders Platenbonanza’ en ‘One Night Stenders’, Leo Blokhuis is op zondagavond te horen.

Rob kondigde onlangs aan dat hij ook op Radio 2 samen met Leo een programma gaat maken: ‘De Verrukkelijke 15’.

Wilfred Genee

Ook Wilfred Genee gaat voor Juke aan de slag. Vanaf volgende week heeft hij een eigen zender op het platform. Op ‘Café Genee’ is enkel Nederlands product te horen, door Wilfred zelf geselecteerd en gepresenteerd. Op het kanaal zijn Hollandse meezingers, kroeghits en Nederpop-klassiekers te horen. Genee start dit kanaal om Nederlandse artiesten een extra podium te bieden.

Foto: Talpa Network