Home Landelijke radio “Rare lul, rust zacht, at your service!”

“Rare lul, rust zacht, at your service!”

Met deze woorden startte Ruud De Wild vandaag de uitzending op 3FM. De redactie heeft van te voren lang gepraat over de gebeurtenis en of de uitzending moest doorgaan. Uiteindelijk is dus toch besloten om dit te doen, maar wel in een aangepaste sobere vorm.
Ruud opende vandaag de uitzending met een gedicht welke ook op zijn site te vinden isimueen wilde je horeueen wilde je wordeouw motief werd je fataaetuige van het schotenkabaaen idealist is wie je waaast me gestorven in je harnas
Rare lul, Rust zacht Your Service
Hierna werd Queen gedraaid met The show must go on, één van de favoriete platen van Fortuyn.
Ook Arjan Penders, chef 3FM nieuws, is vandaag in de uitzending te gast. In de uitzending staat muziek centraal en vraagt men zich vooral af hoe het heeft kunnen gebeuren. Ook in dit programma kunnen luisteraars reageren. Veder worden er fragmenten van gisteren herhaald. Een van die fragmenten is nu ook hier te beluisteren. Het is het fragmenten van het programma Isabelle tijdens het gebeuren op de parkeerplaats van 3FM.
Voor Jeroen Kijk in de Vegte werd het even te veel, bij het voorlezen van een ontvangen gedicht kon hij zijn tranen niet meer bedwingen. Ruude de Wild vertelde dat hij nog nooit zoveel gehuild heeft in 24 uur als de afgelopen 24 uur.
Vanavond zijn Sander de Heer, Ruud de Wild & Jeroen Kijk in de Vegte te gast in de uitzending van Barend & van Dorp om 22.30 op RTL4.