Home Landelijke radio Radiostations vieren Koninginnedag

Radiostations vieren Koninginnedag

Diverse radiostations vieren Koninginnedag. De zenders organiseren optredens op podia in diverse steden.

Radio 538 staat zoals ieder jaar op het Museumplein in Amsterdam. Onder meer Anouk, Jan Smit, Kane, David Guetta, Krezip, Racoon en DJ Jean treden op op het podium van de radiozender. Het 538-feestje begint om 12:00 uur.

Op het Rembrandtplein in Amsterdam staat Slam!FM. Vanaf 12:00 uur komen diverse dj’s als Roy Gates, Eric van Kleef, Ferry Corsten, Mental Theo en Dj Jean langs. Ook zijn er optredens van onder meer The Partysquad en The Opposites.

100% NL viert een Nederlandstalig feestje op het Thorbeckeplein in de hoofstad. Erik Hulzebosch, Erik Mesie, Edsillia Rombley en vele anderen zullen daar gedurende de middag op het podium staan.

3FM viert vannacht al een koninklijk feestje. Van 01:00 tot 6:00 presenteren Sander Guis, Martijn Muijs, Robbert-Jan van der Velde en Roosmarijn Reijmer de Koninginnenacht. Annemieke Schollaardt en Winfried Baaijens zullen gedurende de nacht live verslag doen vanuit Amsterdam.

Het online dancestation DeepFM heeft een podium opgebouwd op het Janskerkhof in Utrecht. Tijden Beat-Rix Open Air treden onder met Dj Skex, Dj Marcella en Niels de Vries op.

Kink FM viert Koninginnedag op alternatieve wijze met de ‘God Save the Queen Day’. De zender draait de hele dag Punkmuziek, de dag begint met om 09:00 uur met Leon Verdonschot. ’s Middags is onder meer de ‘Punk Top 40’ te horen met Heideroosjes zanger Marco Roelofs.

Op Radio 5 kunnen luisteraars de hele dag anderen een muzikale onderscheiding cadeau doen. Onder de noemer ‘Liedjesregen’ worden er de hele dag verzoekjes gedraaid.

Vorig artikelBNN Today donderdag in het teken van Uruzgan
Volgend artikelKX Radio morgen vanaf Dauwpop