Home Landelijke radio Radionieuws van dinsdag 24 september

Radionieuws van dinsdag 24 september

Pers niet blij met scherpere bewaking
De Parlementaire Persvereniging (PPV) heeft bij Kamervoorzitter Weisglas (CDA) bezwaar gemaakt tegen de verscherpte beveilingsmaatregelen rondom de Tweede Kamer. Die werden genomen nadat vorige week een milieuactivist wist door te dringen tot de grote vergaderzaal.

Zo zijn de parlementaire journalisten er niet blij mee, dat ze niet meer in de wandelgang rondom de grote zaal mogen komen, waar ze met politici kunnen bijpraten over allerlei zaken.

Ook voelen journalisten zich zich niet veiliger, want een aantal doorgangen is voor hen afgesloten, terwijl het gaat om vluchtwegen bij brand en andere calamiteiten.

Bovendien is onder journalisten ergernis ontstaan, omdat Kamerpersoneel sommige collega’s wel zou doorlaten om interviews te maken en anderen niet.

Radio Veronica voorlopig niet via live stream
Radio Veronica is voorlopig niet te beluisteren via haar live stream op internet. Op dit moment wordt door Veronica Digitaal, het bedrijf dat de de live stream verzorgt, gezocht naar het probleem. Veronica kon nog niet aangeven wanneer zij denken dat de problemen zijn opgelost.

Vorig artikelRadionieuws van maandag 23 september
Volgend artikel3FM programma’s genomineerd voor Marconi Awards