Home Landelijke radio Radiomakend Nederland: “Frank van der Lende radiotalent van 2015”

Radiomakend Nederland: “Frank van der Lende radiotalent van 2015”

3FM-dj Frank van der Lende is volgens tientallen bekende radiomakers het radiotalent van 2015, zo meldt De Volkskrant vandaag. Van der Lende krijgt 80 punten. Op plek twee staat Renze Klamer (Radio 1, Dit is de Dag) met 55 punten. Arman Avsaroglu (NOS Langs de Lijn) staat met 39 punten op plek drie.

Onder meer Giel Beelen (3FM), Jens Timmermans (Radio 538), Mattie Valk (Q-music), Lara Rense (Radio 1), Eva Koreman (Q-music), Jurre Bosman (Radio 2 en Radio 5), Uunco Cerfontaine (SkyRadio) en Paul Römer (NTR) werd gevraagd wie zij als het radiotalent van 2015 zien.

"Zijn talent is onomstreden", schrijft De Volkskrant. "In de studio van het 25-jarige talent blijkt weinig te gek." Frank van der Lende: "Ik was altijd vervelend in de klas, maar ik zorgde er voor dat ik er net niet werd uitgestuurd. Zo maak ik ook radio."

Marconi Award
Van der Lende werd dit jaar genomineerd voor de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Hij verloor de titel van Slam!FM-dj Igmar Felicia.

Vanaf 2015 maakt Van der Lende de overstap van POWNED naar BNN-VARA: op vrijdag en zaterdag gaat de dj drie programma's maken op 3FM, waaronder 'That's Live'.
Foto: Annemieke van der Togt